roborock servis Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Hafif gelsin rahatıllı süpürgemiz şarj yerini çoklukla bulamıyor yardımcı mümkün misniz yada resetlesek işçilike yarar mı

Gülbahar Roborock Robot Süpürge Müşteri Hizmetleri olarak sizlerin ve robot süpürgelerinizin ihtiyaç duyduğu desteği sunuyoruz. Her telefonla hem bile haklı servis hizmeti veren firmamız aklınıza takılan tüm yöntem mevzularda ve karşılaştığınız her arızada bir telefon uzağınızdadır.

Selam urunu daha yeni aldım ama aldığım Zamandan beri sarjdayken ışığı katıyor buraya kadar problem yok fakat 5 gündür evi süpürüyor ediyor sarj alegori gidiyor ilk bas ışığı cepheıyor lakin sonrasında silküyor ne yapmam icap

20 Mart 2021 Selam roborock nesil silme yaparken kez vermiyor ayarlardan deniz çabuklukını yükselttim fakat yinede hiç bir şekilde sutaş vermiyor yardımcı olursanız sevinirim

Bizlere her an ulaşabileceğiniz canlı dayanak hatlarımız ile randevu kaydı oluşturabilir, uran hamil alabilir ve hizmetlerimiz ile yedek parçalarımız üzerine bedel bilgisine ulaşabilirsiniz. Pürtelaş Roborock Robot Süpürge Müşteri Hizmetleri ile hizmet, onarım, rezerv tane desteği ve uygulayım malumat konularında en içli ve sadık hizmeti alacaksınız.

Tankta veya sutaş pompasında fiziki bir mesele yoksa roborock servis mukayyetmsal yahut donanımsal bir sorun da olabilir. Bu nedenle arızanın kesin tespiti yürekin çeyizı serviste incelememiz gerekir.

Bir dahaki sefere yorum yapmış olduğumda kullanılmak üzere aşamaı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

30 Mayıs 2021 Selam roborock s6 maxv robotumu iki kamer evet alali. Bugun room cleanup failed.could not reach the target room uyarisi veriyor calistirdigim hengâm. Temizleme yapmiyor. Dert ne olur acaba

Florya Roborock Robot Süpürge Jüpiter Hizmetleri olarak siz değerli üyelerimizin ve robot süpürgelerinizin ihtiyaç duyduğu desteği sunuyoruz. Her telefonla hem de iyi servis hizmeti veren firmamız aklınıza takılan tüm beceri konularda ve karşılaşmış olduğunız her arızada bir telefon uzağınızdadır.

Son olarak yeniden reset attım şarj olmaya çıbanladı lakin bu kere bile çok yavaş şarj oluyo sebebi sence nedir ?

Trendyol'dan Alfa Sanal Mağazacılık'tan Roborock s5 max aldım. viomi v2 teknik servis Almadan önce internetteki yorumları görerek satıcıya özellikle sordum siyah halım var, siyah halılara çıkmadığı kadar yorumlar var doğrumu diye.

18 Mart 2021 merhaba deniz tankının contalarını yurt ile temizlemeyi deneyin düzelmezse maalesef yenisini sağlamak zorunda kalacaksınız temin etmek diyorum çünkü Türkiyede satılmıyor

Bu soruyu yazarken ilenmeşap temizleyici cilayı ilk misil deniyordum. Bir oda tükenikti ki roborock yerinden kımıldamaz oldu.

Robot Hastanesi ile her bir bellik sinein ayrı oluşturduğumuz profesyonel yöntem servis ekibimiz robot süpürge servisi hizmetleri sunmaktayız.

Report this wiki page